Всього у конкурсі брало участь 120 ресторанів зі всіх регіонів України.
Власник ресторану, член Комітету підприємцівЛьвівщини Вардкес Арзуманян розповів, що «більшість експертів Асоціації є іноземцями, спочатку «Тарон» відвідали експерти – швейцарці та німці, я навіть не знав про їх візит. Пізніше мене попросили прислати презентаційні матеріали». За словами Вардкеса Арзуманяна експертам сподобалась креативність подачі страв у «Тароні», прибори для подачі страв: «ми це робимо нестандартно, використовуємо свої розробки посуду, весь посуд виготовлено на наше замовлення відомим автором».
Вардкес Арзуманян зазначив, що для нього стало несподіванкою, що львівський ресторан зміг перемогти у загальноукраїнському конкурсі київські та одеські ресторани, оскільки ця галузь бізнесу там пішла далеко вперед.
Ресторан «Тарон» засновано 10 років тому, він спеціалізується на стравах кавказької кухні.