Метою семінару є ознайомлення представників українських підприємств та інституцій з вимогами Європейського Союзу до різних видів продукції (в тому числі, маркування СЕ та законодавство щодо харчових продуктів), висвітлення питань щодо гарантування безпеки продукції, так званих “неконтрольованих” продуктів, директив ЄС “старого” та “нового” підходів.
Невелика частина семінару буде присвячена програмам Європейського Союзу для малих та середніх підприємств, а також можливостям отримання інформаційної та консультаційної допомоги українськими підприємствами.
Викладачі: Анна Гутира, директор ЄІЦ у м.Гданськ, Польща
Генрик Сташінскі, президент Товариства “Вільне Підприємництво”, м.Гданськ, Польща
Участь у семінарі безкоштовна. Реєстрація обов’язкова.
Час проведення семінару: 20 лютого 2006 р., 10.00-15.30.
Місце проведення: Центр Підтримки Бізнесу –НюБізнет, пл. Галицька, 7, м. Львів.
Зареєструватись чи отримати додаткову інформацією можна:
за телефонами: 297-18-55, 72-75-62,
по електронній пошті: [email protected], [email protected],
або за адресою: пл. Галицька, 7, м.Львів.
Контактні особи: Тарас Вонс, Уляна Дробна