Комітет Підприємців Львівщини

Представники КПЛ відвідали презентацію проекту FORBIZ в Києві

Під час зустрічі 6 вересня, представники Комітету підприємців Львівщини поспілкувались з представниками ЄБРР та познайомились з керівником Офісу ефективного регулювання паном Олексієм Гончаруком, команда якого буде залучена до даного проекту.

Під час презентації учасникам розповіли про сам проект FORBIZ, який спрямований на покращення бізнес-середовища з акцентом на малий та середній бізнес. Основні фокуси діяльності: 1) вдосконалення регуляторної політики в піріоритетних секторах 2) підтримка ефективних політик для малого та середнього бізнесу на всіх рівнях влади; 3) розширення доступу до інформації та діалог із підприємцями малої та середньої ланки.

Також під час заходу було розкрито основні завдання проетку FORBIZ

Перше - це запровадження простих та ефективних “правил гри” для підприємців, що сприятиме зростанню їх конкурентоспроможності. Наступне - суттєве зменшення адміністративного тиску на МСП та проведення якісної оцінки регуляторного впливу на бізнес-середовище. Також, FORBIZ буде заохочуватиме уряд та установи з підтримки бізнесу до розробки стратегій розвитку МСП.
 
Більше інформації за лінком FORBIZ