Комітет Підприємців Львівщини

Опубліковано третій Соціальний звіт мережі аптек «D.S.»

Компанія-член Комітету підприємців Львівщини - мережа аптек «D.S.» оприлюднила свій третій Соціальний звіт, який є логічним продовженням соціальної звітності компанії, започаткованої 2013 року.
У новому звіті висвітлено ключові соціальні проекти й ініціативи 2016-2019 років.
Основними напрямками соціальної відповідальності мережі аптек «D.S.» є інвестиції в належну якість ліків, в онлайн-інновації для клієнтів, в історичне обличчя фармації, у фахові знання й освіту в Україні, а також активна громадянська позиція, екоініціативи, допомога потребуючим та благочинні аспекти в діяльності інтерактивного музею «D.S. Таємна аптека».
За звітний період 2016-2019 рр. на благочинність і меценацтво із фонду компанії виділено понад 2 млн грн. Водночас свою соціальну відповідальність аптеки «D.S.» вбачають не тільки у наданні фінансової підтримки – на допомогу воїнам, молодіжно-патріотичним організаціям, студентам, дітям у складних життєвих обставинах і важкохворим, – але і в способі ведення бізнесу. Ідеться про відповідальне ставлення до ділових партнерів, працівників, до якості послуг, які надаємо, а також до ресурсів та екології.
Сподіваємося, що цей документ зацікавить наших чинних і потенційних
клієнтів, партнерів, працівників, широкі кола громадськості. Переглянути звіт можна за посиланням: https://issuu.com/marketuniversal/docs/soczvit2016_2019_issuu.