Комітет Підприємців Львівщини

Позиція КПЛ щодо вручення підозри меру Львова Андрію Садовому

Підозра стосується справи будівництва індустріального парку в Рясному, де на конкурсі залучили інвестора - компанію CTP. Місто від компанії отримало за землю 54 млн грн.
 
Комітет підприємців Львівщини вважає неприпустимим такий метод тиску та залякування і виступає проти свавілля правоохоронної системи. Ділянку під будівництво об’єкту було продано, а не здано в оренду за копійки чи безкоштовно.
 
Переконані, що така поведінка органів центральної влади негативно вплине на інвестиційний клімат міста та області. Львів'яни спільно з міським головою показують приклад успішного розвитку міста усій Україні. В той самий час, на кожному кроці демонструється беззаконня та дія старих «схем»: сьогодні минає сьомий день з початку голодування адвокатки Небесної Сотні Євгенії Закревської, що пов’язано з зупинкою слідства у Справі Майдану; очільник Національної служби здоров’я Олег Петренко подав заяву на звільнення у зв’язку з несумісними моральними цінностями з новим керівництвом МОЗ, що свідчить про повернення старих «порядків» і нарешті ДБР ініціює зняття недоторканості і відкриття кримінальної справи на Софію Федину. І це далеко не вичерпний список резонансних справ.
 
Від імені спільноти підприємців Львівщини закликаємо припинити необґрунтоване вибіркове правосуддя та відновити справедливість у розгляді даної справи.