Комітет Підприємців Львівщини

Андрій Дячишин став бізнес-омбудсменом з питань підприємництва на Львівщині

У середу, 27 грудня, у Львівській ОДА відбулося чергове засідання Координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва.

Про це повідомили сьогодні, 27 грудня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «На засіданні за участі голови Львівської ОДА Олега Синютки, представників бізнес-структур, громадськості та керівників профільних служб порушили питання збалансованості бюджету шляхом впорядкування ситуації із податковими накладними та прослухали  звіт про діяльність регуляторного хабу у Львівській області.

Учасники ради зійшлися на думці про потребу побудови преференцій області відносно найефективніших сфер діяльності, аби скерувати розвиток Львівщини у продуктивне русло».

«Окрім того, в межах засідання узгодили питання діяльності бізнес-омбудсмена. Відтак, за рішенням Координаційно-дорадчої ради бізнес-омбудсменом з питань підприємництва у Львівській області обрали серкетаря ради Андрія Дячишина. На наступному засіданні координаційно-дорадчої ради з питань підприємництва мають намір порушити питання роботи митниці та розглянути податкове навантаження на заробітну плату», – поінформували також у прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Джерело: dailylviv.com