Комітет Підприємців Львівщини

КПЛ співзасновник Львівського регуляторного хабу

15 грудня 2016 року в приміщенні Львівської обласної державної адміністрації відбуласть презентація «Львівського регуляторного хабу».

Під час  презентації  такої ініціативи від Комітету підприємців Львівщини виступив п. Ярослав Рущишин який зазначив, що вперше в Україні на Львівщині буде реалізовано інціативу ХАБу, яка має на меті створення у Львові  аналітичного осередку з питань регуляторної політики. Центр надаватиме практичну допомогу органам місцевого врядування в реалізації покладених на них регуляторних функцій. Одночасно, створення та підтримка діяльності Львівського регуляторного хабу має на меті сформувати нове покоління фахівців, які залучатимуться для розробки регуляторних актів, а також оцінки їх впливу на певні сфери регулювання.
В свою чергу середовище Комітету підприємців Львівщини готове надавати коментарі від бізнесу щодо вдосконалення регуляторної політики на Львівщині.

Також під час зустрічі були презентовані перші напрацювання волонтерів Львівського регуляторного хабу, зокрема, з питань регулювання розміщення літніх майданчиків, паркування транспортних засобів, розподіл коштів бюджету розвитку між селами-членами об'єднаних тереторіальних громад, проведення інвентаризації майна об’єднаних територіальних громад.

Нагадаємо, що Програма «Лідерство в економічному врядуванні» (ЛЕВ) спільно з Українським Католицьким Університетом та за підтримки Львівської обласної державної адміністрації і Комітету підприємців Львівщини, реалізує ініціативу «Львівський регуляторний хаб».

На презентації була присутня голова Голова Державної регуляторної служби України п. Ксенія Ляпіна.